Close

Oktober: premièremaand

 

Volgende maand is een bijzondere maand voor Productiehuis Meer Opslag: er gaan maar liefst twee producties van ons in première: Mee met de dierenambulance en Broer X.

 

Op 4 oktober (Dierendag) gaat Mee met de dierenambulance in première bij Podium Hoge Woerd.

 

Een vrolijke, avontuurlijke voorstelling vol bijzondere weetjes over eigenaardigheden van dieren én mensen. Spannend, ontroerend en soms zelfs heel erg grappig. De voorstelling is gebaseerd op het gelijknamige boek van Bibi Dumon Tak.

 

Je kunt tickets kopen via de site van Podium Hoge Woerd.

 

Bijna twee weken later is het de beurt aan Broer X. Tijdens de Herfststukjes in Theater Kikker op 16 oktober gaat deze voorstelling in première.

 

 

Bij Rik thuis wordt een broertje geboren. Tenminste, hij heeft zijn ouders er in de keuken over horen fluisteren. En als volwassen mensen fluisteren, dan moet je wel stiekem luisteren.

 

Maar Rik begrijpt ook al snel dat zijn broertje geen gewoon leven gaat krijgen, omdat hij gehandicapt ter wereld zal komen. Hij zal vooral moeite hebben met taal en praten. Dus gaat Rik op onderzoek uit. Wat kan hij doen om het zijn kleine broertje zo makkelijk mogelijk te maken en hem vooral te helpen?

 

 

Je kunt tickets kopen via de site van Theater Kikker.