Close

ANBI

Opslag voor Cacao is aangemerkt als een algemeen nut beogende instelling (ANBI). Ten behoeve van de registratie als ANBI maakt Opslag voor Cacao melding van het volgende:


Doelstelling van de stichting:
Het maken en spelen van jeugdtheater: het geven van theater educatieve projecten en het maken van lesmateriaal.
OVC speelt in op actuele thematiek en streeft ernaar kinderen uit alle lagen van de bevolking te bereiken, want: iedereen moet kennis maken met theater.


Jaarverslag en jaarrekening:
Lees meer over de activiteiten van OVC in de activiteitenkalender 2023/2024 en in de jaarrekeningen:

jaarrekening 2023
jaarrekening 2022
– jaarrekening 2021


Organisatie en beloningsbeleid:

 

Bestuur
Het bestuur van OVC (Opslag voor Cacao) is een bestuur op afstand. Per jaar wordt er 4 x vergaderd, bij alle vergaderingen is de artistieke leiding aanwezig. In de vergaderingen worden onder meer de lopende activiteiten, toekomstplannen en verbeterpunten besproken, de opzet begrotingen en jaarrekeningen goedgekeurd.
*Bestuursleden doen hun werk onbetaald.


Artistieke leiding
Sinds haar oprichting in 1998 is er onder artistieke leiding van Niekie van den Berg en Annemiek Zwierenga een stijl ontwikkeld, die zich onderscheid door haar humor, haar toegankelijkheid, de interactie met publiek en een boeiende vormgeving die met weinig middelen tot stand komt. Sinds oktober 2016 is Annemiek Zwierenga de artistiek leider van de stichting.


Projectmedewerkers
Per project/voorstelling werkt OVC met freelancers/ZZP-ers. Deze uitvoerenden zijn indien gewenst in bezit van Verklaring Omtrent het Gedrag.


Fondsen werven/beheren/besteden:
Sinds de oprichting van de stichting worden er per project/voorstelling fondsen gezocht en benaderd die overeenkomen met de doelstellingen van het beoogde project.


Contactgevens:
Stichting Opslag voor Cacao, Kanaalweg 26, 3526 KM Utrecht
Het RSIN/fiscaal nummer van de stichting is: 8080.71.373