Welkom op opslagvoorcacao.nl


Welkom op de website van Opslag voor CacaoOpslag voor Cacao maakt jeugdtheater sinds 1999. Onder artistieke leiding van Niekie van den Berg en Annemieke Zwierenga is er een stijl ontwikkeld, die zich onderscheidt door haar humor, toegankelijkheid, de interactie met publiek en een boeiende vormgeving die met weinig middelen tot stand komt. Opslag voor Cacao speelt in op actuele thematiek en streeft ernaar kinderen uit alle lagen van de bevolking te bereiken, want: 'iedereen moet kennis maken met theater.' 

Op 2 oktober 2016 overleed Niekie  geheel onverwacht. In overleg met het bestuur van Opslag voor Cacao werd besloten de activiteiten voor onbepaalde tijd stil te leggen.

Na twee jaar heeft Annemiek in 2018 de draad weer opgepakt met het maken van de voorstelling ‘Dat weet je toch nog wel?!’ Een muziektheater programma, voor mensen met dementie en mantelzorgers.

In 2020 gaan we ons weer richten op onze vertrouwde doelgroep met het jeugdtheaterproject Vincent.  Onder artistieke leiding van Opslag voor Cacao maakt regisseur Rob Vriens met 4 net afgestudeerde acteurs een voorstelling naar het boek Ik ben Vincent en ik ben niet bang van Enne Koens. Parallel aan het repetitieproces krijgt een groep kinderen uit Utrecht Zuidwest theaterlessen en geven met het materiaal wat hieruit voortkomt input aan de makers en de voorstelling.

 

Theatergroep Opslag voor Cacao is een algemeen nut beogende instelling. ANBI